Posted on

Szett pihenéshez 6 Avon termékből

6 termékből álló pihentető szett

6 részes szett Avon kozmetikumokból! Ha összegyűlnek a felhők a fejed felett, tarts egy pihentető szünetet! 6 kozmetikumból álló gigaszett csak 2399 Ft az Avon 2020. októberi katalógusában!

Megrendelheted akár itt is: https://avononline.avon.hu/sajatoldal/marcali

Miből áll a szett?

A SZETT TARTALMA:

  • 1 db Éjszakai hidratáló kézkrém levendulával (75 ml);
  • 1 db Professzionális kétfázisú balzsam-spray festett hajra (100 ml);
  • 1 db Arctisztító és tonizáló rózsavíz (100 ml);
  • 1 db Fényűző orchidea habfürdő (500 ml);
  • 1 db Aromatherapy Beauty Sleep párnára fújható permet (100 ml);
  • 1 db Levendulás dezodoráló láb- és cipőspray (100 ml).

CIKKSZÁM: 59857

És miért is éri meg?

Most a termékeket az eredeti 6845 Ft-os ár helyett 2399 Ft-ért vásárolhatóak meg együtt.

Levendula hasznossága a pihenésben

Levendula mező napnyugtával a háttérben

Párnára fújható permet

Kutatások igazolják, hogy a levendula illata lazító és nyugtató hatású, ezért ha tartunk belőle a hálóban egy keveset valamilyen formában, az segíthet könnyebben és gyorsabban elaludni. Jó ötlet lehet például egy  kis illat a párnára a kedvelt Planet Spa termékből, mely megtalálható a szettben: Aromatherapy Beauty Sleep .

Lápápoló

A levendula nyugtatja a fáradt lábakat, sima és puha érzést kölcsönöz a lábaknak miközben az illata nyugtató hatással van az érzékekre.

Habfürdő

Kényeztesd bőrödet és érzékeidet a krémes és selymesen puha orchidea illatú habokkal, add át magad a fürdőzés élményének!

A habfürdő csodálatos élményt nyújt egy hosszú hűvös nap után, amikor a lelkünk egy kis melegségre vágyik. Nehéz elképzelni pihentetőbbet, mint az illatos, habos vízben történő relaxálás. A habfürdő használatával nem csak a testünket melegíthetjük fel és tisztíthatjuk meg, hanem az idegeinket is ellazíthatjuk. Egy hosszú forró fürdőzésnek köszönhetően sokkal nyugodtabbá válhatunk, elfelejthetjük a napi stresszt és felkészülhetünk az igazán pihentető alvásra.

A szakemberek gyakran kihangsúlyozzák, hogy a pihentető fürdőzésnek komoly szerepe van a kedélyállapotunk és a fizikai állapotunk javításában. Érdemes megfogadni a legfőbb szempontokat, amelyek kivétel nélkül azt a célt szolgálják, hogy a fürdőzésünk még kellemesebb és pihentetőbb legyen.

A fürdőzés során érdemes elkerülni a túl forró víz használatát. A túl meleg fürdővíz több tekintetben is rossz választás, ezért érdemes óvakodni tőle. A forró fürdővíz hatást gyakorol a vérkeringésre, ami különösen a szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők számára jelent problémát. A túl meleg víz a visszerekre is negatív hatással van, így mindenképpen érdemes kerülni a forró fürdővizet, ha ilyen problémával küszködünk. Fontos megjegyezni, hogy a túlzottan meleg víz rossz hatással van a bőr hidratáltságára is. Ahogyan a téli időszakban a hideg szél, úgy a túlzottan meleg fürdővíz is hozzájárul a bőr kiszáradásához.

Fontos, hogy a fürdőzést nyugodt környezetben ejtsük meg. A legjobb, ha a habfürdő mellé csak mécseseket viszünk magunkkal és teljesen kikapcsoljuk a tudatunkat. Ha ennél némileg aktívabb pihenésre vágyunk, vigyük magunkkal a kedvenc könyvünket is. Ilyen esetben viszont gondoskodjunk megfelelő fényforrásról, hiszen egy-két mécses fénye kevés az olvasáshoz. Ha lemondunk a semmittevésről és az olvasásról, lazítás közben ápolhatjuk a szépségünket is. Feltehetünk egy pakolást és amíg a testünket kényeztetjük a kellemesen meleg vízben, addig az arcunk is szépülhet. A habfürdőzés ideális időpont az ilyen jellegű szépségápoláshoz, hiszen a pólusok kitágulnak a meleg és nedves környezetben.